BTC-prisanalyse: Bliver Bitcoins seneste opsving efter nedbrud på $ 2K?

Bitcoin-prisen er endelig begyndt at korrigere fra sin parabolske rally til nye all-time highs. Under den europæiske handelssession i dag så vi det første timelys tæt under understøttelsen af ​​det bearish stigende kilemønster (gule linjer) omkring kl. 09:00 UTC.

Stigende kiler er klassiske bearish reverseringsmønstre og resulterer typisk i stærke korrektioner

Denne morges breakout signaliserede til resten af ​​markedet, at Crypto Trader var ved at dykke skarpt, og inden for få minutter efter det nye lys startede, faldt bitcoinprisen over $ 980. Den stærke RSI-divergens på Bitcoins diagram (gul linje på RSI) var også en stærk indikation på, at den tidligere opadgående tendens var svækket, og at en korrektion snart var på kortene.

47 milliarder dollars blev udslettet under toppen af ​​tilbageførslen, ifølge Coinmarketcap- data , som nåede bunden på $ 21.874, før de brød over $ 23.000.

Prisniveauer at se på kort sigt

På BTC / USD-diagrammet pr. Time kan vi se, at 200-EMA (rød) gav den stærke BTC-støtte, der var nødvendig for at skubbe tilbage mod den oprindelige nedadgående tendens. Siden da har tyre formået at iscenesætte et opsving lige tilbage til 50-EMA (blå), som nu fungerer som en intradag-modstand.

Dette punkt overlapper også den øverste modstand i et nøgle S / R-område (øverste grønne bjælke), som indtil i dag havde hjulpet med at hæve Bitcoins pris i løbet af gårsdagens handelssession. Vi bør nu forvente, at BTC vil kaste tilbage fra dette område og fortsætte nedad – medmindre der naturligvis ankommer et betydeligt købsmoment under den asiatiske handelssession senere i dag.

Ser vi nedenfor, vil vi se på følgende områder for at tilbyde reboundmuligheder for bullish handlende i resten af ​​denne uge;

(1) $ 22.700 – 0.236 Fibonacci-niveau og nøgle S / R-niveau.
(2) $ 22.300 – Supportblok for bestillingsblok (anden grøn bjælke ovenfra).
(3) $ 21.950 – 200 EMA-linje (rød).
(4) $ 21.730 – 0.382 Fibonacci-niveau og bundniveau i den næste ordreblok supportzone.

Hvis Bitcoin-tyre imidlertid kan bryde tilbage over 50-EMA-linjen på kort sigt, vil det tidligere stigende kilesupportniveau og den røde zone omkring $ 24.000-området være de største modstande at overvinde.

Samlet markedskapital: $ 660 mia.
Bitcoin-markedsværdi: 430 milliarder dollars.
Bitcoin dominans: 65,3%